Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

De Gea vil have United-udvej i ny kontrakt

Af Morten Bruun Jørgensen
01.02.2015 Kl. 10:38
Manchester United kan blive tvunget til at inkludere en frikøbsklausul i deres kontraktudspil til David De Gea.

United tror stadig, at det er muligt at forlænge aftalen med den spanske landsholdsspiller, selvom han blot har 17 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt og mægtige Real Madrid spøger i kulissen.  

De Røde Djævle er endda villige til at gøre den reaktionsstærke spanier til den bedst betalte målmand i verden ved at give ham op mod £200.000 om ugen. Dette er dog ikke nok, mener De Geas rådgivere, som vil have inkluderet en frikøbsklausul, så målmanden altid vil have en mulighed for at komme væk. United har allerede forsøgt sig med et udspil, men dette har De Gea-lejren afvist af denne grund. 

United er tøvende med at acceptere dette krav, men med Real Madrids interesse i De Gea, er deres forhandlingsposition svag, og det kan efterlade United med kun én mulighed – at følge rådgivernes krav.

Manchester United mener netop nu, at De Gea er £50 millioner værd, men det er urealistisk set i det lys, at han har mindre end halvandet år tilbage af sin nuværende kontrakt. Denne sum kan dog umiddelbart godt blive indikator for en eventuel frikøbsklausul. Det skriver Mirror.

De Gea har været glad for at være i United i nu fire og et halvt år, siden han kom fra Atlético Madrid for £17,8 millioner, men nu lokker Real Madrid, der ser sig om efter en afløser for Iker Casillas, der er inde i karrierens efterår. 

Annonce