Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Costa taler ud: Er ingen engel, men jeg gjorde ingenting

Af Jeppe Augustsen
31.01.2015 Kl. 23:53
Diego Costa taler for første gang ud om hændelsen i kampen mod Liverpool, som han efterfølgende er blevet straffet for.

Tidligere på ugen bekræftede det engelske fodboldforbund, at man havde rejst tiltale mod Chelsea-angriberen efter en episode med Liverpools Emre Can.

Han valgte at appellere den, men det fik han ikke meget ud af. FA stod fast, og efter kampen mod Manchester City er overstået har han to spilledages karantæne tilbage, som han skal afsone. Han taler nu ud om situationen i et interview med Daily Mail.

– Hovedsagen er, at jeg kan gå hjem og sove og vide, at jeg ikke har gjort noget galt, fordi det var aldrig min hensigt (at træde på Can, red.), siger han til Daily Mail og tilføjer:

– Det kan man tydeligt se på tv-billederne, men jeg har fået karantæne. Det må jeg acceptere. Jeg er selvfølgelig ked af det, fordi jeg ikke kan spille eller hjælpe holdet, men jeg må respektere det.

– Jeg sikker ikke, at jeg er en engel – jeg er ikke nogen engel. Det kan man også se. Jeg vil spille, som jeg altid har gjort, fordi sådan er jeg. Det bliver jeg nødt til for at forsørge min familie – det er mit levebrød. Jeg vil aldrig ændre mig som spiller på banen, slutter han. 

Annonce