Tidlig Lukaku-scoring sikrede Everton sejren

Af Kalle Thue Gregersen
31.01.2015 Kl. 17:01
Det var en tam affære på Selhurst Park, hvor Alan Pardew fik sit første nederlag som Crystal Palace-manager. Everton vandt nemlig 1-0 på mål af Romelu Lukaku.

Formstærke Crystal Palace tog i dag i mod formsvage Everton, men det skulle kun gå to minutter før udeholdet kom foran på en scoring af Romelu Lukaku som blev assisteret af Steven Naismith.

Det var den eneste chance, som Everton havde i første halvleg, og den udnyttede belgieren.

Crystal Palaces Jason Puncheon havde to gode muligheder for at udligne, men til stor ærgrelse for tilskuerne på Selhurst Park reddede Robles det ene forsøg, mens det andet røg forbi mål.

Stillingen i pausen var altså 1-0 til Everton, hvor Romelu Lukaku scorede kampens første mål.

Det var en kedelig anden halvleg i London, hvor ingen af holdene for alvor truede hinandens mål.

Kampens sidste chance stod Romelu Lukaku for, da Steven Naismith endnu en gang fandt den store belgier med en fremragende stikning, men Lukaku formåede ikke at sende bolden i kassen.

Det blev til en 1-0-sejr til Liverpool-klubben på mål af Romelu Lukaku, og de fik deres første sejr siden 15. december.

Romelu Lukaku kurer bolden i mål og gør det til 1-0.