Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Redknapp: Lampard fortjener en god modtagelse

Af Kalle Thue Gregersen
31.01.2015 Kl. 15:50
Ifølge Harry Redknapp så skal Chelseas fans ikke buhe af Frank Lampard, når Manchester City gæster Stamford Bridge i aften – de skal i stedet give ham en god velkomst.  

Frank Lampard har en mindeværdig fortid i Chelsea, hvor han igennem 13 år var en af klubbens helt store profiler, men i dag er han iklædt en anden blå trøje, som er lidt lysere end Chelseas.

Chelsea valgte ikke at forlænge med Lampard, og han skrev derfor under med New York City FC, som lejede ham ud til Manchester City, hvor han af flere omgange har været en afgørende spiller for de engelske mestre.

Det bliver helt sikkert en speciel oplevelse for Lampard, når han vender tilbage til sin gamle hjemmebane, og Cesar Azpilicueta har også været ude at udtale, at det bliver en mærkelig oplevelse at skulle spille i mod sin gamle holdkammerat, men hvordan fansene håndterer situationen, må tiden vise.

Harry Redknapp har dog opfordret dem til at give den 36-årige englænder en varm modtagelse.

– Han skal da helt sikkert have en god modtagelse, skal han ikke, udtalte den erfarne engelske manager ifølge Squawka.

– Han har været en af Chelseas bedste spillere nogensinde. De har haft nogle fantastiske spillere de seneste år, og han har været en af de bedste.  

Annonce