Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carroll raser mod Rodgers

Af Jeppe Augustsen
31.01.2015 Kl. 08:59
Andy Carroll langer ud efter Brendan Rodgers og beskylder Liverpool-manageren for at lyve.

Kenny Dalglish hentede den engelske angriber i Newcastle for £35 millioner i starten af 2011 – på samme tidspunkt som Luis Suarez.

Et halvt år senere blev Kenny Dalglish fyret, og Brendan Rodgers tog pladsen i det ledige managersæde. Under Brendan Rodgers i 2012/13-sæsonen fik han 35 kampe, hvor det blot blev til fire mål.

Han er dog langt fra tilfreds med den behandling, som han fik og beskylder Liverpool-manageren for at lyve.

– Der foregik en masse med Brendan Rodgers. Han fortalte mig ting, men det stemte slet ikke overens med det, der faktisk skete. Han kunne sige noget til mit ansigt, og jeg forlod træningsanlægget. Derefter kunne han ringe til mig og fortælle mig noget helt andet, siger han i et interview med The Times.

– Han kunne sige: "Du kommer til at spille hver weekend. Du kommer til at spille alle kampe i angrebet med Suarez". Jeg tog hjem, og så ringede han til mig: "Fulham og West Ham vil have dig, og det er nok bedst, hvis du skifter". Jeg havde lige haft en snak med ham for ti minutter siden. Jeg kunne gå tilbage for at snakke med ham, og så vil han sige noget helt andet igen.

– Det var det samme hver evig eneste gang. I telefonen: "Du bør skifte". Til min ansigt var det: "Du starter inde i hver kamp". Han rodede det hele rundt i mit hoved. Jeg mistede respekten for ham. 

Andy Carroll fortæller blandt andet en episode i Europa League, hvor Brendan Rodgers vurderede ham til at være skadet, selvom angriberen var klar.

– Et andet eksempel: Vi skulle møde Hearts i Europa League. Han sagde til mig, at jeg ville starte inde. Jeg vågnede dagen efter, og han kom ind og sagde: "Jeg tror, du har en forstrækning. Du starter ikke". Jeg sagde, at jeg havde det fint. Han sagde så til mig, at jeg startede på bænken. Da jeg kom på træningsanlægget, fandt jeg ud af, at jeg slet ikke var på bænken. Jeg var den eneste, der ikke var med. 

Annonce