Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea aflyser alt - risikerer krig med FA

Af Redaktionen
29.01.2015 Kl. 22:00
Chelsea leger nu for alvor med ilden, efter at man i en uge, der allerede har budt på rigeligt med kontroverser, nu gør ondt værre med en regulær 'nedlukning'.  

En 'nedlukning' er præcis hvad Chelseas seneste træk kaldes af de engelske medier. Klubben bekræftede i dag, at man appellerer sagen imod Diego Costa, som kom, efter at spanieren ret tydeligt trådte ned på benet af Liverpools Emre Can (Med fuldt overlæg, så det ud til.)

Imens klubben nu trodser FA's sigtelse, i en sag mod Costa, der ser ret håbløs ud, så har man yderligere givet fodboldforbundet grund til at straffe klubben nu, da José Mourinho her til aften har oplyst, at han aflyser alle pressemøder fredag forud for storkampen imod Manchester City lørdag.

Til store TV-kampe, har alle Premier League-klubber udtrykkeligt skrevet under på, at der skal være et pressemøde med klubbens manager dagen før kampen, både af respekt for fans og medier. Derfor er det ikke nok at sende klubbens assistent, Steve Holland, som Chelsea agter at gøre endnu engang. Aflysningen gælder alle Mourinhos medieaftaler fredag.

Premier League vil nu fra officielt hold søge en forklaring for aflysningen fra José Mourinho og hvis man ikke kan give en god grund, hvilket kan blive svært, så vil der rejses yderligere sanktioner imod klubben, der kan dække både over bødestraf og/eller en personlig straf til manageren.

Aflysningen kommer udover Costa-episoden, også dagen efter at José Mourinho fik tildelt en bøde på 250.000 kroner og en advarsel imod fremtidig opførsel, efter 'The Special Ones' kommentarer om en kamp imod Southampton i december måned. 

Chelsea aflyste også pressemødet før kampen imod Newcastle tidligere på sæsonen, en sag, som stadigvæk undersøges af Premier League og en aflysning, der også dengang kom dagen efter, at Chelsea var blevet sigtet af FA. 

FA og Premier League har tidligere sagt, at man ikke tolererer den slags fra klubberne, derfor kan det være lidt svært at se, præcis hvad Chelsea og Mourinho er ude på, i en tid, hvor de har rigeligt at se til.

Kampen imellem Manchester City fløjtes i gang lørdag klokken 18.30.

XPREMIERX

Annonce