Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville: Elskede at arbejde under Moyes

Af Tobias Reffstrup Rasmussen
02.01.2015 Kl. 15:23
Phil Neville fortæller, at han nogle gange kun sov to timer om natten, fordi han ikke kunne vente med at komme tilbage på arbejde som assistent i Manchester United.

David Moyes' regeringstid i Manchester United var meget langt fra en dans på roser, men hans assistent Phil Neville nød arbejdet i stor stil. Det var opgaven med at udfordre den mest professionelle gruppe af spillere, du kunne forestille dig, på daglig basis, som tiltalte Neville.

– Jeg vågnede en gang op klokken 4.30 om morgenen og tænkte, om det var for tidligt at tage på arbejde. Min kone ville grine af mig, men det blev så slemt, at jeg ønskede at sove på arbejdet. Jeg sov to timer om natten, fordi jeg bare ønskede at komme tilbage på arbejde, fortæller Neville til Daily Mail og fortsætter:

– Jeg var professionel som spiller, men som træner ønskede jeg faktisk at rykke ind på Carrington (Manchester Uniteds træningsanlæg, red.). Det var virkelig den bedste ting, jeg har prøvet i mit fodboldliv – at være træner. Bedre end noget jeg nogensinde oplevede som spiller.

Men Moyes blev fyret i april, og det var en kæmpe skuffelse for Phil Neville. Den største i hans fodboldkarriere.

– Min værste dag i fodbold. Forfærdelig. Jeg tror ikke, jeg var chokeret over fyringen. Jeg var chokeret over måden, som det blev gjort på. Alle kan blive fyret i fodbold. Men at høre om det dagen inden. Medierne vidste det før manageren og staben. Det her var Man United. Det var klubben, som for mig gjorde tingene på den rigtige måde. Men vi gjorde ikke det rigtige her.

Phil Neville har ikke været en del af United-staben, siden Louis van Gaal har taget over, og man ser ham nu oftest som kommentator.

Annonce