Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers: Vi bliver bedre

Af Søren Nørgaard
22.12.2014 Kl. 07:17
Brendan Rodgers var tilfreds med Liverpools indsats mod Arsenal søndag aften, og han glæder sig over, at Liverpool er begyndt at præstere på et højere niveau end tidligere i sæsonen.

Martin Skrtel sikrede Liverpool det ene point mod Arsenal, da han i det 97. minut af opgøret udlignede til slutrestultatet 2-2. Liverpool havde igennem hele kampen haft overtaget i spil og chancer, men Arsenal var effektive, da de fik chancen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers var efter kampen tilfreds med sit holds præstation, som han mener, var bedre end sidste sæsons møde med Arsenal, der blev vundet med hele 5-1:

– Vores præstation idag (søndag red.) var uden tvivl bedre end sidste gang vi mødte Arsenal, udtaler Rodgers og fortsætter:

– Vi dominerede begge halvlege og skabte mange chancer, så jeg er meget tilfreds med mine spillere. 

Liverpool har haft en noget svingende sæsonsstart, hvor klubben befinder sig i midten af Premier League-tabellen, ligesom at klubben er færdig i dette års Champions League. 

Klubbens tre seneste kampe har imidlertid været positive for Brendan Rodgers, der mener, at Liverpool er på vej tilbage mod sidste sæsons niveau:  

– I løbet af de seneste otte dage har vi leveret tre gode præstationer mod Manchester United, Bournemouth og Arsenal, og jeg mener, at vi er på vej i den rigtige retning. 

– Jeg er sikker på, at hvis vi fortsætter i en positiv formkurve, så får vi et rigtig godt forår, slutter Rodgers. 

Annonce