Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Aston Villa jagter Tottenham-kant

Af Marcus Sørensen
22.12.2014 Kl. 10:22
Aston Villa har udset sig Andros Townsend som erstatning for Fabian Delph, der ligner en tabt mand for Villa med kontraktudløb til sommer. Det skriver Express og Daily Star.

Fabian Delph, der har kontraktudløb til sommer, ser ikke ud til at ville forlænge med Aston Villa, hvor flere store klubber som Arsenal, Liverpool og Tottenham har været nævnt som mulige destinationer for Delph.

Ifølge flere engelske medier, skal Aston Villa så småt have opgivet kampen for Delph, hvorfor man er begyndt at kigge på forstærkninger for midtbanespilleren. 

Her har Paul Lambert angiveligt udset sig Tottenham-kantspilleren, Andros Townsend, da det ikke ser ud til, at Mousa Dembelé vil forlade Tottenham til fordel for Villa.

Det er endnu uvidst, hvorvidt Lambert vil sælge Delph til januar for at hente lidt penge på englænderen, der ellers kan smutte gratis til sommer.

Ron Vlaar, ligeledes fra Aston Villa, står i samme situation som Delph, hvor blandt andre Manchester United bliver nævnt som en seriøs bejler til hollænderen. 

Annonce