Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Wenger ikke bekymret for angrebssituation

Af Mahmoud Menhem
21.12.2014 Kl. 08:37
Arsenal-manager Arsene Wenger udtaler, at han ikke er bekymret over, at der er et stort hul i antallet scoringer mellem de mest scorende spillere i klubben i denne sæson.

I sommerens transfervindue hentede Arsenal den profilerede chilener, Alexis Sanchez, i den spanske storklub, FC Barcelona, og det har vist sig at være et fremragende køb, da kantspilleren har scoret det ene mål efter det andet.

Alexis har scoret så mange mål, at der er et stort spring ned til nr. 2 på topscorerlisten i Arsenal. Ifølge klubbens hjemmeside har Sanchez nemlig scoret otte mål mere end nr. 2 på listen, som er Danny Welbeck og Aaron Ramsey, men det er ikke noget, der bekymrer manager Arsene Wenger.

– Sådan er det altid. Jeg bekymrer mig ikke for meget over det, fordi jeg har mange offensive muligheder, udtaler Arsene Wenger ifølge klubbens hjemmeside.

– Giroud kan score mål, Welbeck kan score mål, Oxlade-Chamberlain kan score mål, Ramsey kan score mål og Walcott kan score mål. Jeg bekymrer mig ikke for meget over det, fortsætter Wenger.

Annonce