Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher opfordrer: Drop Mignolet

Af Redaktionen
27.11.2014 Kl. 11:55
Jamie Carragher er en af mange, der nu synes at have fået nok af den belgiske keeper, Simon Mignolet, som han mener bør droppes af manager Brendan Rodgers. 

Simon Mignolet er ikke nogen populær skikkelse blandt Liverpool-fans, og den belgiske keeper har i flere omgange markeret sig som en svaghed i buret hos Anfield-klubben.

Senest svigtede han i gårsdagens vitale Champions League-opgør, da han efter få minutter tabte en simpel afslutning ud i fødderne på en angribende modstander, som udnyttede chancen til fulde, og bragte Ludogorets tidligt i front.

Den store fejl synes nu at være dråben, der også hos Jamie Carragher fik bægeret til at flyde over, og den tidligere Liverpool-profil opfordrer nu manager Brendan Rodgers til at droppe den svage belgier.

– Det er en stor bekymring, at Liverpool bare ikke kan få et clean sheet for tiden. Det var endnu en fejl af keeperen, og det er ved at nå til et punkt nu… Dejan Lovren blev droppet til aftenens kamp, og Mignolet har nok brug for det samme lige nu. For hans eget bedste, forklarede Carragher ifølge The Independent. 

– Problemet er, at Brad Jones på bænken ikke er bedre end Mignolet, så er det virkelig svaret? Det handler ikke kun om keeperen, men om nogle andre spillere også. Nogle gange tror man, at man kan spille sig ud af sin dårlige form, og jeg har også selv været der. Men indimellem er det bedst at træde lidt ud af rampelyset, og lade nogle af de andre få chancen, afsluttede Carragher uden at nævne yderligere navne.

Liverpool er en af mange klubber, der dagligt bliver sat i forbindelse med den droppede Chelsea-keeper, Petr Cech, som forventes at forlade Stamford Bridge denne vinter. 

Annonce