Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Colback: Vi har taget os sammen

Af Redaktionen
24.11.2014 Kl. 14:44
Newcastle indtager efter en skrækkelig sæsonstart, nu en femteplads i Premier League. Noget der ifølge Jack Colback, skyldes en ænring i mentaliteten  

Vi skal blot 28 dage tilbage for at se, at Newcastle da lå under nedrykningsstregen – det har ændret dig drastisk nu og kigger man i statistikken vil man se, at The Magpies har vundet de seneste fem Premier League-kampe. 

Spørger man midtbanespilleren Jack Colback, der kom til fra Sunderland denne sommer, så skyldes det hele en ændring i måden at tænke på: 

– Vi har ganske simpelt taget os sammen og har virkelig arbejdet stenhårdt til træning og det betaler sig nu, siger Colback til The Express og fortsætter:

– Manageren er nået igennem til os og har sagt hvad han gerne vil have på plads – først og fremmest den defensive organisation. Når den er på plads, så er der altid en chance for, at man kan hive en 1-0'er hjem.

– Vi skal bare ikke lade os rive med nu, for vi ved hvor hurtigt tingene kan ændre sig og vi har nogle meget svære kampe på vej, fastslår 25-årige Colback, der har spillet samtlige kampe for Newcastle  denne sæson.

Det er præcis 432 minutters fodbold siden, at Pardew og Newcastle sidst lukkede et mål ind. Sidst det skete var imod Tottenham d. 26 oktober. 

Annonce