Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Arsenal-ejer revser Arsene Wenger

Af Redaktionen
24.11.2014 Kl. 13:43
Alisher Usmanov er med cirka 30 % af ejerandelen i Arsenal FC, den næststørste ejer og han er slet ikke tilfreds med situationen i klubben  

Usmanov, der heller ikke just er kendt for at tie, når han har en mening, er nu kommet med sit til dato mest kritiske interview om klubben og især manager Arsene Wenger. Usmanov, der har haft andele i Arsenal siden 2007 mener ligefrem, at man skal forstørke sig på samtlige positioner, hvis man skal matche de bedste, det siger han nu i et interview med The Telegraph.

– Min mening, som jeg er helt ærlig omkring er, at vi skal forstærke os på alle positioner, hvis skal konkurrere med hold som Chelsea og Manchester City i England, eller hold som PSG, Barcelona, Real Madrid og Bayern Munchen i Europa, siger Usmanov til mediet i et noget åbenhjertet interview mandag. 

– Arsenal er en drøm, der nogle gange blive delvist virkelig, men som oftest gør så ondt som nogen drøm. Potentialet i holdet er der, men der er ingen kritisk stillingtagen når der bliver lavet fejl, siger Usmanov, der i den grad kritiserer manager Wenger både explicit – og implicit. 

– Intet geni i verden kan holde et niveau, hvis han ikke indrømmer sine egne fejl. Kun når man indrømmer sine fejl, kan man komme af med dem. Vi gentager de samme resultater år efter år. Vi er glade når vi kvalificerer os til Champions League, men bliver slået ud med det samme alligevel. Som investor, er jeg slet ikke glad for dén del. 

– Arsene Wenger er blandt de dygtigste trænere, ikke kun i Europa, men i verden. Når det er sagt, så har vi i Rusland et gammelt ordsprog, som siger: Selv et gammelt hus kan miste sit tag, fastslår Usmanov i et interview, der muligvis får et efterspil af de større i medierne. 

61-årige Alisher Usmanov er en russisk finansmand, der primært gør sig i investeringer og aktiespekulationer. 

Dagens mest populære nyheder: 

Vildt rygte: Sex tærrer på Alexis

Disse fem keepere er nomineret til verdens bedste

Odds på Rodgers-fyring styrtdykker

 

Annonce