Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ancelotti tager afstand fra Mourinho-sammenligning

Af Morten Bruun Jørgensen
24.11.2014 Kl. 16:09
Den tidligere Chelsea- og nuværende Real Madrid-manager, Carlo Ancelotti, tager afstand fra sammenligninger med José Mourinho.

José Mourinho ledede Real Madrid fra 2010 og frem til 2013, inden han sidste sommer vendte tilbage til Chelsea. I stedet overtog italienske Carlo Ancelotti det ledige sæde i den spanske storklub, men han mener selv, at han har tilført Madrid-holdet noget helt andet end sin forgænger.

Da Ancelotti blev spurgt, om han anså sig selv for at være som en ’fredsskaber’ og Mourinho som en ’krigsmager’, svarede han køligt:

– Vi er forskellige.

– Vi tackler begge situationer ud fra vores karaktertræk. Jeg går kun i krig, hvis jeg ikke kan undgå det. Alligevel er Mourinho en dygtig træner.

Carlo Ancelotti er den seneste manager, der hørt Chelsea til et engelsk mesterskab. Det skete i 2009-10-sæsonen, hvor klubben samtidig slog målrekorden og også vandt FA Cuppen. Italieneren var en meget vellidt mand i den engelske klub, og der kan slet ikke herskes tvivl om, at hans ledelsesstil er meget forskellig fra Mourinhos. 

Annonce