Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vraget Chelsea-angriber: Min egen beslutning at skifte

Af Redaktionen
30.10.2014 Kl. 13:52
Fernando Torres forlod denne sommer Chelsea til fordel for AC Milan, men spanieren insisterer på, at lejemålet var spillerens egen beslutning. 

Efter flere skuffende år hos Chelsea, forlod den spanske angriber Fernando Torres Chelsea og Premier League til fordel for italiensk topfodbold, idet traditionsklubben AC Milan hentede ham på en lejeaftale.

Det var ingen hemmelighed, at manager Jose Mourinho ikke længere havde fidus til den tidligere Liverpool-frontløber, der ikke viste skyggen af topniveau hos Chelsea, men Torres selv insisterer på, at skiftet væk fra Chelsea var hans egen beslutning, og ikke managerens.

– Mourinho har altid været god mod mig. Beslutningen om at forlade klubben var en personlig en jeg tog, fordi jeg følte, at jeg havde brug for at føle mig vigtig, og for at føle mig behøvet i en anden klub, forklarede spanieren ifølge London 24.

– Mourinho og jeg har et godt forhold den dag i dag, og vi snakker stadig sammen, insisterede Torres. 

Chelsea spenderede hele £50 millioner på den tidligere spanske landsholdsspiller i løbet af vinteren 2011, og den 30-årige frontløber har endnu ikke tilspillet sig en fast plads hos den italienske storklub, AC Milan. 

Annonce