Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens Hold: 9. Runde

Af Nikolaj Birk
30.10.2014 Kl. 16:48
Det er endnu engang tid til Rundens Hold lavet af Plbold.dk skribenterne. I denne omgang dominerer West Ham især, eftersom de fik en flot sejr mod Manchester City på 2-1. Derudover er der fundet plads til præcis de samme som i sidste runde på backpositionerne.  

Image and video hosting by TinyPic

Adrian – I rundens første kamp var der et meget overraskende resultat, da West Ham slog mestrene fra Manchester City med imponerende 2-1. En af de store grunde til sejren var en solid præstation fra manden i buret, Adrian. Portugiseren redede nogle gode forsøg fra Agüero, og var meget sikker i sine indgreb.

Nathaniel Clyne – For anden gang i træk er den unge englænder at finde på Rundens Hold. Clyne har virkelig fundet momentum, hvilket har medført nogle fremragende præstationer for Southampton. Debuten for England kan ikke være langt væk.

Calum Chambers – I sidste sæson slog Chambers sin tidligere holdkammerat, Clyne, af holdet i Southampton. I denne sæson tørner han ud for Arsenal, og i weekenden viste han solide takter mod Sunderland. På trods af sin manglende erfaring spiller Chambers som om, at han har spillet 100 Premier League-kampe.

James Collins – Den walisiske kæmpe i West Ham spillede en utrolig god kamp i sejren mod City. På trods af at Dzeko og Agüero konstant skiftede positioner var Collins ikke til at narre og han lavede flere gode tacklinger i kampen.

Leighton Baines – Venstrebacken er ligesom højrebacken præcis den samme som i sidste runde. Baines er en af de bedste venstrebacks i verden, og endnu engang viste han sine store styrker i Evertons 1-3 sejr over oprykkerne fra Burnley.

Moussa Sissoko – Newcastle tog tre overraskende point mod Tottenham i søndags, hvor en flot anden halvleg sikrede sejren. Sissoko havde en kæmpe andel i triumfen og da han i anden halvleg blev rykket længere frem på banen, viste han virkelig sine kvaliteter.

Alexandre Song – Endnu en West Ham spiller har fundet sin vej til Rundens Hold. Satte både spillet op og stoppede modstandernes. Alt i alt var Song kampens spiller i den overraskende sejr og han har generelt haft en vanvittigt højt niveau for West Ham gennem hele sæsonen.

Sadio Mané – Gennem hele kampen holdt den nyindkøbte Mané spillerne fra Stoke på tæerne. Scorede kampens eneste mål og var ofte i gode positioner, hvilket hermed er blevet belønnet med en plads på Rundens Hold.

Alexis Sanchez – I en kamp hvor Arsenal ikke var videre imponerende, viste Arsenals nye spiller, Alexis Sanchez, at han er en man kan regne med når det gælder. Chileneren scorede to mål og var konstant en trussel mod Sunderlands forsvar.

Wilfried Bony – I en hård kamp mod oprykkerne fra Leicester var den ivorianske boksspiller, Wilfried Bony, på pletten to gange og svær at håndtere for forsvarsspillerne fra Leicester. Det var en stor forløsning at vinde for Swansea eftersom de har vist dårlig form på det seneste.

Samuel Eto’o – Den aldrende bomber viste endnu engang at han er en fantastisk angriber, da han i Evertons sejr scorede to mål og viste klassen med henrivende fodbold. 

Annonce