Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mou om tidligere stjernespiller: Han er ikke noget specielt

Af Morten Bruun Jørgensen
24.10.2014 Kl. 13:48
Jose Mourinho siger, at han ikke anser den tidligere Chelsea-stjerne, Juan Mata, som nogen speciel spiller. Samtidig nævnte portugiseren også, at der var flere grunde til, at den spanske kreatør forlod Stamford Bridge for knap et år siden.

Manchester United-spilleren var ude efter Mourinho tidligere på ugen, da han sagde, at han på ingen måde havde haft noget forhold til Mourinho, mens de begge to var i Chelsea. Mourinho har nu svaret tilbage ved at kalde Mata en rigtig spiller, men så heller ikke mere end det på grund af visse omstændigheder.

– Juan er en rigtig god spiller, men jeg ser ham ikke som nogen speciel spiller på grund af visse omstændigheder, siger Mourinho ifølge Express.

– Så for mig er han rigtig god spiller, og rigtig gode spillere er farlige – intet andet end det.

Juan Mata blev i sine to fulde sæsoner i Chelsea begge gange kåret til klubbens bedste spiller, men den tid var ovre, da Mourinho overtog managersædet sidste sommer. Den portugisiske manager krævede stor defensiv arbejdsindsats af sine offensive spillere, og det mente han ikke, at Mata kunne levere i samme grad som brasilianske Oscar.

Det er formentlig derfor, at den spanske landsholdsspiller blev solgt til Manchester United sidste januar. Skiftet til De Røde Djævle har dog langt fra været en udpræget succes. Mata har ikke formået at markere sig på samme måde hos United, som han gjorde i Chelsea. 

Annonce