Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-stjerne afviser: Skal ikke til Real Madrid

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 13:07
David De Gea har afvist de rygter, der kæder ham sammen med en tilbagevenden til det spanske, og til de forsvarende Champions League-mestre, Real Madrid. 

Manchester United har i den spanske shotstopper David De Gea en af ligaens mest pålidelige keeper, og det er ikke gået ubemærket hen i det spanske, hvor Real Madrid omvendt har store problemer på keeperposten.

Således har Iker Casillas problemer med at leve op til sin legendestatus i den spanske hovedstad, og da den costaricanske overraskelse Keylor Navas heller ikke synes at kunne overbevise Carlo Ancelotti, har flere spansk baserede medier kædet David De Gea sammen med et sommerskifte til hovedstadsklubben.

Senest afslørede Madrid-baserede Marca, at der ifølge en afstemning er bred enighed om, at David De Gea er den næste Real Madrid-keeper, men det afviser spanieren nu selv blankt.

– Det er bare rygter. Jeg er meget glad her, og vil ikke forlade klubben, fortalte De Gea ifølge The Express. 

23-årige David De Gea havde en svær start på livet hos Manchester United, men har efter en tilvænning markeret sig som en af ligaens mest pålidelige keepere.

United hentede David De Gea tilbage i 2010 hos Real Madrids lokalrivaler, Atletico Madrid. 

Annonce