Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: United-stjerne klar til Chelsea-brag

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 09:49
Angel di Maria humpede ud med hvad der lignede en lårskade mod West Brom, men ifølge The Telegraph bliver argentineren klar til at møde Chelsea på søndag. 

Manchester United har haft alvorlige skadesproblemer i sæsonindledningen, men der er så småt ved at blive udskrevet flere navne fra lazarettet. Angel di Maria har siden sin ankomst til Old Trafford holdt sig mere eller mindre fit, men i mandagens remis mod West Brom blev argentineren ramt af hvad der lignede en lårskade.

Rapportere har siden hen meldt den 26-årige verdensstjerne tvivlsom til søndagens storkamp mod førerholdet Chelsea, men ifølge The Telegraph ser offensivspilleren nu ud til at vinde kampen mod tiden. 

Di Maria har modtaget intensiv behandling for lårskaden, og menes ifølge mediet at blive klar fra start, når Manchester United søndag får besøg af Chelsea. 

Michael Carrick kan også komme i spil til opgøret mod Chelsea, men kan ifølge samme medie bliver han muligvis i stedet benyttet i fredagens U/21-opgør mod West Ham, for at få mere kamptræning i benene. 

Manchester United har et svært kampprogram foran sig, og skal i løbet af de næste fem kampe møde Chelsea, Manchester City, Crystal Palace, Arsenal og Hull City. 

Annonce