Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool favorit i kampen om engelsk komet

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 12:36
Liverpool, Arsenal og Tottenham jagter alle den unge Birmingham-profil, Demarai Gray, og førstnævnte synes ifølge engelske medier at være favorit til at hente offensivtalentet.

Birmingham har haft store vanskeligheder siden de for nogle år siden rykkede ned fra Premier League, men langt om længe er der et lyspunkt at samles om på St. Andrew's.

Således har det unge offensivtalent Demarai Gray imponeret stort for klubben i indledningen på sæsonen, og senest var den 18-årige profil det eneste lyspunkt, da man i egen hule tabte til Bolton. 

Dette har vakt interesse hos flere Premier League-klubber, der ønsker at tilknytte stortalentet, og dette inkluderer blandt andet Liverpool, Arsenal og Tottenham, som til januar kan komme til at udkæmpe en hård kamp om stortalentet.

Førstnævnte har dog en fordel. I forbindelse med lejeaftalen af Jordan Ibe den forgangne sæson fik Liverpool nemlig førsteoption på stortalentet, og ifølge blandt andet The Express og Daily Mirror har det gjort dem til ubestridte favoritter i kampen om stortalentets underskrift.

Crystal Palace har tidligere bekræftet, at de fik et bud på £500.000 afvist i sommers, og ifølge rapporter koster Gray op imod £2 millioner.

Annonce