Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Helenius vil ikke tilbage til Aston Villa

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 11:53
Nicklas Helenius havde et svært ophold hos Aston VIlla, der blandt andet bød på sygdom og dødsansgt, og danskeren afslører nu, at han ikke har specielt meget lyst til at vende tilbage. 

Ikke mange danskere slår igennem i den engelske Premier League, og det blev heller ikke tilfældet for den lange angriber, Nicklas Helenius, der i sin første sæson havde alvorlige problemer med at tilpasse sig livet i England.

Danskeren, der blandt andet under sit ophold i Birmingham led af sygdom, depression og dødsangst, skiftede denne sommer hjem til AaB på en lejeaftale, og danskeren forklarer nu til Ekstra Bladet, at han ingen intentioner har om at vende tilbage til sit engelske mareridt.

– Det har jeg ikke lyst til, som det ser ud, og det tror jeg heller ikke, at de har, forklarer Helenius til Ekstra Bladet. 

– Der var mange ting, der ikke kørte derovre, efter jeg blev syg, og ikke meget vil ændres, hvis jeg vælger at vende tilbage. Jeg tror det er bedst for mig at være enten her, eller et andet sted i næste sæson, afslutter den tidligere landsholdsaspirant. 

Nicklas Helenius kostede Aston Villa i omegnen af £1.2 millioner pund, og danskeren forventes at blive solgt den kommende sommer, såfremt Birmingham-klubben kan finde en køber. Helenius har kontrakt med klubben til sommeren 2016.

Annonce