Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sir Alex: Vidste ikke Moyes skulle fyres

Af Redaktionen
21.10.2014 Kl. 16:49
Sir Alex Ferguson har talt ud om fyringen af David Moyes, der ifølge skotten kom lige så meget bag på ham selv som sin nu fyrede landsmand.

Efter en særdeles skuffende sæson i fjor mistede Manchester United i april tålmodigheden med den skotske manager, David Moyes, der efter mindre end et år i sædet blev præsenteret for en fyringsseddel.

Skotten, der ellers havde en seks-årig kontrakt med De Røde Djævle, blev erstattet af den hollandske succesmanager, Louis van Gaal, og den legendariske United-manager Sir Alex Ferguson afviser nu, at han var en del af beslutningen om at fyre Moyes.

– Da historierne begyndte at dukke op, var jeg stadig i Aberdeen. Jeg fløj tilbage til Manchester fredag, og så ved siden af mig en knægt sidde med en avis hvorpå der stod, at David Moyes ville blive fyret. Jeg svarede ikke på beskederne fra Moyes, for jeg var usikker på hvad der skete, forklarer han til The Guardian, inden han sender en stikpille i retningen af Moyes. 

– Han havde ikke indset hvor stor United er som klub. 

Arvtageren Louis van Gaal har heller ikke fået en optimal start på livet som manager hos Manchester United, hvor blandende resultater hidtil resultater i en skuffende sjetteplads.

Annonce