Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Marca: United-spiller efterforskes for matchfixing

Af Ulrik Møller Pedersen
21.10.2014 Kl. 13:10
Manchester United-midtbanespilleren Ander Herrera er den seneste tidligere Zaragoza-spiller til at komme i myndighedernes søgelys, efter en kamp mellem Levante og Real Zaragoza på den sidste dag af 2010/11-sæsonen.

Zaragoza gik ind til den sidste dag af sæonen velvidende, de var i fare for nedrykning, og det påstås, at 12 Levante-spillere hver blev betalt 120.000 euros for at lade Real Zaragoza vinde.

Marca skriver i dag, at Herrera nu er under efterforskning for at have modtaget midler fra tidligere Real Zaragoza-præsident Agapito Iglesias, men ikke at deklarere dem til korruptionsbekæmpelse-enheden, på trods af at have returneret kontanterne. 

Ander Herrrera startede på banen for Real Zaragoza den 21. maj 2011 mod Levante, og den nuværende Manchester United-midtbanespiller spillede 72 minutter af kampen.

Real Zaragoza endte med at vinde kampen 1-2 på to mål af den nuværende Atletico Madrid-anfører Gabi, der også er under efterforskning. 

Marca antyder, at Herrera kan risikere at blive indkaldt til retsvæsenet for at vidne omkring begivenhederne.

Samtidig skriver de, at der en mulighed for, at de spanske myndigheder vil tage kontakt til deres engelske kolleger for at sørge for, at Herrera vender tilbage for at hjælpe deres undersøgelser. Hvilke konsekvenser dette vil få for hans rådighed for Manchester United, melder historien ikke noget om. 

Annonce