Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kaboul efter afklapsning: Vi kunne have vundet

Af Redaktionen
21.10.2014 Kl. 16:09
Tottenham tabte denne weekend svimlende 4-1 til Manchester City, men anfører Younes Kaboul fastholder, at kampen kunne være gået begge veje. 

Med fire mål sænkede den argentinske troldmand Sergio Agüero i lørdags Tottenham på Etihad Stadium, men indtil midtvejs i anden halvleg var Tottenham ganske godt med i opgøret. Roberto Soldado havde således muligheden for at udligne kampen til 2-2 fra ellevemeterpletten, men den selvtillidsfattige spanier kunne ikke eksekvere bag en stærk Joe Hart.

Det relativt store nederlag har dog ikke fået Spurs-anfører Younes Kaboul ned med makken, og franskmanden tror på, at Tottenham snart svarer tilbage.

– Det kunne være gået begge veje lørdag, men uheldigvis for os gik det i Manchester City's favør, forklarede midtstopperen til klubbens officielle hjemmeside. 

– I starten havde vi to store chancer, og kunne have været foran 2-0 efter et kvarter, men vi tog ikke vores chancer, og Joe Hart leverede et par gode redninger. Indimellem må man acceptere, når man spiller væk fra hjemmebanen – især mod CIty – at man ikke får mange chancer, men vi skabte en del gennem opgøret, og der var mange positive ting at tage med videre.  

– Nu handler det for os om at komme videre, og skaffe et par gode præstationer og sejre i de kommende kampe, afsluttede han.

Den udskældte kaptajn begik et kluntet straffespark i opgøret, ved stillingen 2-1, men hans forseelse blev reddet af holdets franske keeper, Hugo Lloris, der pillede straffesparket fra ellers brandvarme Sergio Agüero. 

Annonce