Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Drogba hylder angrebskonkurrent

Af Redaktionen
21.10.2014 Kl. 19:06
Diego Costa har fået en fantastisk start på livet hos Chelsea, og angrebskonkurrenten Didier Drogba er næste mand i køen, der ønsker at hylde spansk-brasilianeren.

Med ni scoringer hidtil må Diego Costa betegnes som en massiv succes for Chelsea, der suverænt topper ligaen efter de indledende otte spillerunder, og heller ikke hos Chelsea-legenden Didier Drogba er spansk-brasilianerens præstationer gået ubemærket hen.

Således roser han her til aften førstevalget blandt Chelsea-frontløberne, som han mener har mange af de samme træk, som ham selv.

– Det jeg bedst kan lide ved ham er hans karakter. Vi er meget ens, vi giver aldrig op. Det er en af de ting, der får mig til at smile og respektere ham endnu mere, forklarede Drogba til London Evening Standard. 

– Han har fået en fantastisk start. Det er hvad alle angribere drømmer om, og han vil fortsætte, for det er en lang sæson, og vi har brug for ham i de vigtige kampe. Det er derfor truppen er fyldt med kvalitetsfulde spillere. Han gør et stort stykke arbejde, og han gør hvad han skal gøre, for at holdet kan vinde trofæer, afsluttede den bænkede ivorianer. 

Diego Costa var ikke med, da Chelsea smalt sejrede på Selhurst Park mod Crystal Palace, og er ifølge manager Jose Mourinho også tvivlsom til weekendens helt store brag, når Chelsea gæster Old Trafford og Manchester United. 

Annonce