Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Bedste Arsenal-hold i lang tid

Af Kalle Thue Gregersen
01.10.2014 Kl. 14:56
​Bob Wilson, som vogtede buret for Arsenal op gennem 60’erne og dele af 70’erne, er af den mening, at det mandskab, som Wenger råder over, er det bedste i Wengers regeringstid.  

Bob Wilson, som vogtede buret for Arsenal op gennem 60’erne og dele af 70’erne, er af den mening, at det mandskab, som Wenger råder over, er det bedste i Wengers regeringstid.

Arsene Wenger fejrer i dag 18-års jubilæum som manager for klubben i nordlige London, og det har fået en masse folk til at udtale sig om Arsenal og folkene omkring.

Bob Wilson mener ikke, at det nuværende Arsenal-råder over en superstjerne som Thierry Henry, men Arsenal-legenden erindrer ikke et tidspunkt i Wengers regeringstid, hvor han kunne prale af at have så bred og stærk en trup.

– Når jeg ser på Arsenals hold, vil jeg sige at, at hvis ikke det er, så er det meget tæt på at være det stærkeste hold, der har været, mens Wenger har været manager, udtalte Wilson i Hawksbee and Jacobs showet og fortsatte:

– Jeg taler om de 25-26 spillere, jeg har set. Okay, de har ikke en Patrick Vieira, en Thierry Henry eller en Dennis Bergkamp, men det kommer nok en dag.

Den tidligere Arsenal-keeper siger dog, at Arsenal mangler lidt for at kunne blande sig med de bedste som Manchester City og Chelsea.

– Jeg tror, at holdet stadig er ved at blive opbygget. Der er et vidunderligt fundament af talentfulde britiske spillere. Det kommer til at gavne Arsenal de næste 2-3 år, så længe de holder dem sammen.

– Hvis du ser på, hvor Bayern München, Manchester City og Chelsea i øjeblikket, er det åbenlyst, at de er et niveau højere, og det er det niveau, vi skal op på, sluttede Wilson. 

Annonce