Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PL-stjerner raser mod nyt FIFA-spil

Af Redaktionen
26.09.2014 Kl. 17:39
Senest bragte vi artiklen om, at PL-stjernerne gik FIFA-amok og alle var klar til at spille den seneste udgave af konsolspillet, nu er de dog imidlertidigt knapt så positive  

Det er Chelseas Eden Hazard, QPR's Rio Ferdinand, Crystal Palaces Yannick Bolasie, og Manchester Citys Samir Nasri, der ikke er tilfredse med deres egen kunnen i spillet. Kommentarene er sagt til et EA-interview, hvorfor der på trods af en smule sandhed, skal lægges et gran salt til. De siger således om den nye lancering til EA sports, det skriver flere engelske medier fredag aften. 

Eden Hazard:

– Jeg skal være fire eller fem centimeter højere! Jeg er alt for lille. 

Yannick Bolasie: 

– Jeg synes, at mine afslutninger skal have et boost. Jeg har også hørt, jeg kun er tre stjerner i skills – jeg skal være fire, minimum, måske fem.

Samir Nasri: 

– Jeg er ikke tilfreds med min speed i spillet. Specielt fordi, de har placeret mig på kanten. Jeg er væsentligt hurtigere end i spillet, jeg er kun 81 eller 82 (ud af 100) – jeg er hurtigere end det.

Rio Ferdinand: 

– EA bliver nødt til at researche! Jeg er hurtig man! Jeg tweetede også om det sidste år. Hvis jeg selv skal gå på hovedkontoret og tage en snak med dem, så er det dét jeg gør. 

Rygterne går også på, at flere spiller er utilfredse med deres udseende i spillet, specielt håret er et problem for flere.

 

Annonce