Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens Hold: 5. Runde

Af Nikolaj Birk
22.09.2014 Kl. 17:00
Det er endnu en gang tid til Rundens Hold, der i denne omgang er domineret af spillere fra sejrsherrene fra Arsenal, Leiscester og West Bromwich. Læs begrundelserne nedenfor og se hvem der er blevet udvalgt til at komme på Rundens Hold i den 5. runde af verdens bedste fodboldliga, Premier League.

Ben Foster: Den tidligere United-keeper var dominerende i luftrummet, afværgede Adebayors store chance og fremviste rigtig gode reflekser i forsøgene fra Lamela og Soldado. Foster holdt buret rent, og var en sand fornøjelse i WBA-målet i en svær kamp på White Hart Lane.

Winston Reid: Den tidligere FCM-spiller spillede en solid kamp mod Liverpool, hvor Reids præstation også blev kronet med et mål. Forsvarsspilleren fra New Zealand havde gennem hele kampen styr på Liverpools angribere og blev kåret til Man of the Match.

Eliaquim Mangala: Den dyre franskfødte centerback gjorde sig yderst positivt bemærket i en fremragende debut mod førstepladsen fra Chelsea. Spørgsmålet var om det skulle være Kompany eller Mangala på ugens hold, men Mangala trak det længste strå, da han virkelig imponerede med sin indsats og knap satte en fod forkert i sin debut.

Joleon Lescott: Den aldrende midtstopper fik sin PL-debut for WBA, og viste i flere omgange, hvor stærk en forsvarsspiller, han er. Lescott havde godt styr på danske Eriksen, både med et skud og en tværpasning, mens han samtidig forhindrede Adebayor i at komme på måltavlen. En rigtig flot debut af Lescott, som mere eller mindre spillede en fejlfri kamp.

Aaron Cresswell: Den unge Liverpool-dreng spillede blot sin femte kampe i Premier League nogensinde mod sin barndomsklub, Liverpool FC. Den unge englænder gjorde det fantastisk i venstresiden og var en af grundpillerne til West Hams overraskende sejr. Cresswell stod for mange gode indlæg og var sikker bag til.

Yannick Bolasie: Kantspilleren startede en smule anonymt, men kom hurtigt ind i kampen med sine konstante udfordringer mod John Stones. Bolasie ramte overliggeren i første halvleg, leverede flere gode pasninger til sine medspillere i løbet af kampen og stod for 3-1-scoringen, som blev dødsstødet for The Toffees.

Esteban Cambiasso: Den aldrende argentiner er netop ankommet til Premier League og fik i weekenden sin debut for Leicester-mandskabet mod Manchester United. Cambiasso kom ind med stor rutine og styrede midtbanen med hård hånd. Han kronede sin debut med målet til 3-3, som gav Leicester fornyede kræfter til resten af opgøret, der blev vundet 5-3.

Mesut Özil: Verdensmesteren er længe blevet udskældt for Arsenal, men i weekenden mod Aston Villa, var han tilbage på sin vante position – lige bag angriberen. Özil satte en tyk streg under sit talent, da han både lagde op til et mål og scorede sit første mål på udebane for Arsenal nogensinde.

Jamie Vardy: Vardy har i løbet af to år taget skridtet fra engelsk seriefodbold til Premier League, i denne sæson. I sin blot 3. kamp i Premier League var han stjernen over dem alle med et flot mål samt indflydelse på tre andre Leicester scoringer i nedsablingen af Manchester United. En sand klassepræstation og et meget sikker valg på Rundens Hold.

Papiss Cissé: Da det så sortest ud for Newcastle smed den udskældte Pardew en ny angriber på banen i form af Cissé. Cissé sikrede muligvis sin managers job, da han scorede to mål mod Hull og derved sikrede et point mod Tigerne.  Cissé blev skiftet ind i det 69. minut og scorede allerede sit første mål i kampen fire minutter efter.

Danny Welbeck: Den hurtige englænder var endnu engang med fra start hos sin nye klub, Arsenal. Welbeck kvitterede med et mål som tak for tilliden samt en verdensklasse assist til Mesut Özil. Welbeck stod for gode løb omkring boksen, der skabte meget plads til medspillere. Derudover hjalp han meget til defensivt og spillede generelt en fantastisk kamp i Arsenals 3-0 sejr mod Aston Villa.

Hvad mener du om holdet?

Annonce