Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Eto'o har vist sin klasse her

Af Redaktionen
22.09.2014 Kl. 20:40
Evertons hængende angriber Steven Naismith, er dybt imponeret over sin nye holdkammerat Samuel Eto'o, det afslører han i et interview med Express  

Naismith har selv været fantastisk i indeværende sæson. Skotten har scoret tre Premier League-mål og har generelt imponeret, Naismith selv, er dog ganske imponeret over holdkammeraten Samuel Eto'o, der efter at være kommet til på en fri transfer, imponerer internt på Goodison Park. 

– Da han kom til træning første gang, tænkte jeg 'hold da op, det er jo Samuel Eto'o', siger Naismith til The Express og uddyber:

– Han har vundet en del ting i sin karriere, det er surrealistisk, når man læser titlerne op. Folk satte spørgsmålstegn ved ham, efter han ikke spillede så meget hos Chelsea, men han scorede en del mål i forhold til den tid, han havde på banen og det er tydeligt, at han har kvalitet.

– På den korte tid han har været her, har han vist enorm klasse. Han ved hvordan man spiller, både som enlig angriber, men også med en makker deroppe – det er en fornøjelse.

33-årige Eto'o har indtil videre scoret ét Premier League-mål i Everton, dét kom da man mødte netop Chelsea, i en kamp som man tabte med 3-6.

Annonce