Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens Hold: 4. Runde

Af Nikolaj Birk
31.08.2015 Kl. 14:34
En overraskende Premier League-weekend er netop fløjtet af. Weekenden bød på sejre til flere af de mindre hold, hvilket er blevet kvitteret med pladser på Rundens Hold udvalgt af skribenterne på PLBOLD.DK.

Tim Howard – Den amerikanske landsholdsmålmand havde flere fremragende redninger mod Tottenham. Især tre af redningerne var fantastiske og var med til at sikre Everton point på White Hart Lane.

Winston Reid – Den stærke West Ham-stopper, Reid, var i fantastisk form mod Liverpool på Anfield. Christian Benteke blev lukket ned af den tidligere FCM-spiller, der også havde et godt hovedstød efter et West Ham-hjørnespark.

Gabriel Paulista – Arsenal-stopperen Gabriel var sikker i defensiven mod Newcastle, som dog fik smidt Mitrovic ud efter 17 minutter.  Alle angreb fra Newcastle blev afvist prompte af den hurtige midtstopper igennem hele kampen.

Damien Delaney – Crystal Palace sikrede sig et fantastisk resultat på Stamford Bridge, hvor de vandt 1-2 over Chelsea. En af de helt store oplevelser i kampen var Delaney, som spillede en usvigelig sikker kamp overfor Chelseas offensive esser.

Bakary Sako – Sako spillede ligeledes en stærk kamp mod Chelsea, hvor han åbnede opgøret med en scoring til 0-1. Franskmanden havde store andel i den imponerende sejr som Crystal Palace hev hjem i lokalopgøret.

Dusan Tadic – Southampton-kreatøren, Tadic, var i hopla mod Norwich. Inden for kort tid i anden halvleg lavede serberen to hurtige scoringer og gav Saints deres første sejr i sæsonen.

Fernandinho – Brasilianeren, Fernandinho, er i storform for Manchester City og fulgte i weekenden op med endnu en fabelagtig præstation mod Watford. Indsatsen fra den defensive midtbane motor blev krydret med en scoring.

Manuel Lanzini – Midtbanespilleren, Lanzini, gjorde det onde ved Liverpool på Anfield. Først åbnede Lanzini kampen med en scoring til 0-1. Derefter pillede Lanzini bolden fra Lovren ved baglinjen og lagde op til Nobles mål til 0-2. En formidabel kamp af den nye Premier League-spiller.

Andre Ayew – Swanseas ti’er, Ayew, var endnu engang i spillehumør. Manchester United havde på trods af en føring svært ved at styre den hurtige teknikker. Først scorede han på et glimrende hovedstød, hvorefter Ayew med en eventyrlig yderside lagde op til 2-1 målet for waliserne.

Bafetimbi Gomis – Endnu en Swansea-angriber har fundet vej til Rundens Hold. Bafetimbi Gomis er i henrivende målform, og scorede endnu engang i weekenden. Gomis satte en glimrende afslutning på et formidabelt oplæg fra Ayew.

Scott Sinclair – Den 26-årige englænder, Sinclair, viste prøver på sit talent i kampen mod Sunderland. Sinclair lavede to mål for Aston Villa og havde stor andel i, at Villa kunne tage et point med fra opgøret.

Annonce