Villa fortsat ubesejrede

Af Gustav Tornby
31.08.2014 Kl. 14:58
Aston Villa har med Paul Lambert ved roret fået en fornem start på den nye sæson - dette fortsatte med en 2-1 sejr over Hull City

Første halvleg på Villa park var fyldt med Villa-dominans, og Hull formåede ikke engang at få et enkelt skud på målet.

Efter et boldtab fra Jelavic scorede Agbonlahor et sikkert mål efter 14. minutter. Hull største chance for at få et skud på målet var da Mark Clattenburg afviste et åbenlyst straffespark, da bolden ramte Ashley Westwoods hånd.

Efter 36. minut udbyggede Andi Weimann Aston Villas føring til 2-0 og gav The Villans en god føring at gå til pause på.

Hull havde i 2. halvleg langt mere boldbesiddelse og flere skud på mål, og Jelavic reducerede til 1-2 efter 74. minutter efter Robbie Bradys frispark – men Hull formåede ikke at reducere og kampen endte 2-2.