Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Di Maria kan blive dyrere for United

Af Kalle Thue Gregersen
31.08.2014 Kl. 17:22
Manchester United har lavet en rekord-handel, da man hentede Angel Di Maria i Real Madrid for 59,7 millioner pund, men den handel kan gå hen og blive dyrere for Manchester United.  

Daily Express skriver, at Manchester United kan komme til at betale helt op til 130 millioner pund for den vævre argentiner.

Udover transfersummen på 59,7 millioner pund, som blev betalt til Real Madrid, kan United komme til at betale mindst 3,95 millioner pund mere til, men det afhænger af spilleren præstationer. De kan desuden komme til at betale 3,2 millioner pund til Champions League-vinderne, da Manchester United gik med til at betale et solidaritetsbeløb, og de kan yderligere komme til at betale 3,95 millioner pund i bonusbeløb.

Di Maria har skrevet under på en 5-årig aftale med Manchester United, og han er blevet den bedst betalte spiller i Premier League, da det forventes, at han tjener 11,96 millioner pund om året. 

Di Maria kan altså gå hen og blive en meget dyrere handel end først antaget, men alligevel er Daley Blind på vej til Manchester United, og man er også på udkig efter endnu en midtbane.  

Annonce