Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: QPR-profil skal erstatte Torres

Af Redaktionen
29.08.2014 Kl. 20:57
Chelsea har netop offentliggjort afgangen af floppet Fernando Torres, og spanieren står nu til at blive erstattet af den franske QPR-angriber, Loic Remy.

Efter flere år uden markant succes hos Chelsea valgte den spanske angriber Fernando Torres i dag at forlade klubben til fordel for en to-årig lejeaftale med AC Milan, hvilket efterlader Chelsea med skadede Diego Costa og aldrende Didier Drogba, som klubbens eneste to profilerede frontløbere.

Derfor meddeler flere engelske medier samt den pålidelige italienske sportsjournalist Gianluca Di Marzio nu, at Chelsea har udløst frikøbsklausulen på £8.5 millioner, der skal sende Loic Remy til Stamford Bridge. 

27-årige Remy var tidligere på sommeren et dumpet lægetjek fra at skifte til titelrivalerne Liverpool, så spørgsmålet er nu om den franske landsholdsspiller får lov at skifte til Chelsea oven på sit lægetjek, et lægetjek der ifølge The Express og Gianluca Di Marzio kan finde sted så tidligt som imorgen.

Arsenal er også interesseret i den dygtige franskmand, men Chelsea og Jose Mourinho synes nu at være i pole position til at sikre sig Remy, der ellers tidligere på dagen blev tilbudt en forbedret aftale af sin nuværende arbejdsgiver QPR. 

Annonce