Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher: Balotelli har meget at bevise

Af Gustav Tornby
21.08.2014 Kl. 12:23
Den rygtede transfer af Mario Balotelli til Liverpool er egentlig bare en udskiftning af én besværlig angriber med en anden, siger Liverpool-legenden Jamie Carragher

Med omfattende rapporter som siger, at Liverpool er i snak med AC Milan over transferen af Mario Balotelli har Sky Italia citeret Mario Ballotelli for at sige 

– Dette er min sidste dag hos Milan

Brendan Rodgers har siden salget af Luis Suarez søgt en forstærkning af sine valg i offensiven og har være rygtet sammen med mange forskellige navne. Det ser nu ud til, at Balotelli vil blive spilleren som skal udfylde Suarez' støvler på Anfield – men ud over at forhåbentligt at medbringe mål, medbringer han også et andet aspekt, lige som Suarez gjorde. 

– Brendan har haft massere øvelse med Luis formoder jeg, fortalte Carragher Sky Sports før han tilføjede at Balotelli har meget at bevise. 

– Det vigtigste for en spiller er, hvad de gør på banen. Begge to (Suarez og Balotelli, red.) havde problemer uden for banen. Du vil altid få en smule mere frihed, hvis du præsterer på banen. 

– Balotelli er en spiller, som har været her før, og lavede en masse ting, som var godt for os i medierne. Han viste måske ikke helt sit potentiale hos Manchester City og det, blandet med hans problemer uden for banen, var måske grunden til hans afsked. 

Annonce