Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Williams: Bony er vital

Af Kalle Thue Gregersen
31.07.2014 Kl. 10:35
Swanseas kaptajn Ashley Williams udtaler, at han helst vil beholde Wilfried Bony i klubben, da det ville være større at beholde ham end at få en ny spiller ind.  

Wilfried Bony kom sidste sommer til Swansea i en rekordhandel for Swansea, og det tilbagebetalte han straks, da han scorede 25 mål i alle turneringer for waliserne.

Den hurtige tilpasning til Premier League efter at være kommet fra Æresdivisionen har fået flere af de store Premier League-klubber til at kigge nærmere på Bony, men det kræver en stor pose penge, og Ashley Williams ser helst, at ivorianeren bliver i klubben.

– Det er meget vigtigt, at han bliver, fordi han er en meget dygtig spiller, han er vendt tilbage meget fokuseret, det bedste vi har set fra ham. Han er skarp til træning, og det vil være et kæmpe boost at beholde ham, udtaler Williams til Sky Sports.

– Det ville være en større ting at beholde ham end at få en ny spiller – når du henter en ny spiller, er du ikke sikker på, hvordan det kommer til at gå. Jeg tager ingen beslutninger på klubbens vegne, men vi ønsker at beholde ham, og det har vi fortalt ham.

– Han ser skarp ud, og han er så sulten, han vil score hver dag og vinde alle kampe. Jeg er sikker på, at det kommer ham til gode, slutter Swansea-kaptajnen. 

Annonce