Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool i Chicago - men hvor er Agger?

Af Redaktionen
27.07.2014 Kl. 00:15
Liverpool FC ankom lørdag til Chicago, hvor man sent lørdag dansk tid, havde sin første træning i millionbyen. En træning, der var uden dansk islæt

Daniel Agger var nemlig ikke at finde til træningen, hvilket synes mærkeligt, da der ikke er rapporteret skader til danskeren. Samtidig, så er en transfer af kroatiske Dejan Lovren lige oppe over, hvorfor rygterne om et skifte væk for Agger, kun forstærkes. 

Liverpool holdt åben træning lørdag, hvor en del lokale fans var mødt op. Daniel Agger og John Flanagan var ikke til træningen, men ingen ved tilsyneladende, hvorfor Agger ikke er med, hvilket affødte spekulationer hos fans og journalister natten til søndag.

Brendan Rodgers sluttede træning med spil på to mål – her mener Liverpool Echo-journalisten Jack Sear, at holdet i gule trøjer er dem, der skal starte inde i kampen mod Olympiakos senere i dag (klokken 24.00)

Gult hold: Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Gerrard, Can, Henderson, Sterling, Markovic, Sturridge.

Orange hold: Coady, Kelly Coates, Robinson, Lucas, Allen, Ibe, Peterson, Lambert.

Derudover spekuleres der i, at Pepe Reina kan gøre comeback i Liverpool-trøjen, eftersom Simon Mignolet først ankom til Chigaco tre timer før lørdagens træningspas. 

 

Annonce