Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overblik: Bedste Evra-citater

Af Redaktionen
22.07.2014 Kl. 13:27
Manchester United har sagt farvel til den stærke venstreback, Patrice Evra, men franskmandens mange farverige citater vil ikke blive glemt på Old Trafford. Klubbens hjemmeside har samlet nogle af de bedste.

Den 33-årige franske venstreback, Patrice Evra, har været et fantastisk bekendtskab for Manchester United og klubbens fans, og den franske landsholdsspiller vil formentligt aldrig glemt på Old Trafford, hvor han har været en del af klubbens mange triumfer.

Det var dog ikke kun evnerne på banen, der gjorde Evra til en populær mand, således har fansene også lært at elske ham for hans mange farverige interviews og citater. Netop disse har klubbens officielle hjemmeside samlet nogle af:

Om sit skifte til United: Liverpool og Arsenal er store klubber, men United er en helt anden historie. Inter prøvede også at få mig til at skifte, men der var kun én klub for mig. 

Om rollen som DJ i omklædningsrummet: Jeg kæmper med Rio om rollen hele tiden, for han tror konstant, at han har de bedste sange på sin iPod, men mine er mest populære i omklædningsrummet. Jeg siger det, fordi det er sandheden. De andre vil have mine sange, fordi jeg har mange forskellige, både hip-hip, rock, og så mixer jeg sangene så alle er glade. 

Om at vinde Champions League: Jeg stoppede aldrig med at tro på, at vi ville vinde denne turnering, men jeg fatter stadig ikke, at jeg er en del af det. Jeg er meget glad, atmosfæren i omklædningsrummet var elektrisk, og det var den bedst mulige gave vi kunne give Sir Alex, for han fortjener det efter alt hans hårde arbejde for klubben.

Om Paddy Crerands problemer med at udtale hans navn: Hvorfor bliver du ved med at kalde mig Patricia? 

Om sejren over Arsenal i 2009's Champions League-semfinale: Det var 11 mænd mod 11 babier. Vi tvivlede aldrig på os selv, vi havde meget mere erfaring, og det gjorde forskellen. Vi burde have vundet stort i det første opgør også, men det var et fantastisk United-hold, der sikrede sejren. 

Om Ji-Sung Park: Han er det koreanske svar på David Beckham. De ryster, de græder og de skriger, når de ser ham. Det er fantastisk. 

Om "målet" mod Bayern München: Inden kampen bad jeg og spurgte mig selv "Kan jeg gøre noget for the Busby Babes?" Jeg håbede ikke på et mål, men bare at vi spillede for dem i den kamp. Derfor blev jeg så følelsesladet, da jeg scorede det mål. Jeg troede ikke mine egne øjne. 

Om en eventuel titel på sin biografi: Jeg har allerede tænkt på en god titel. "Fra gaden til Manchester United". 

Om at forlade United til fordel for Juventus: Min største tak går til fansene, for vi har haft nogle fantastiske tider sammen, vi løftede alle de trofæer sammen, og den aften i Moskva vil leve i os alle for evigt. Hver gang jeg gik på banen i denne trøje vidste jeg, at jeg spillede for emblemet, og for en meget speciel klub. Min passion for klubben vil leve videre, og jeg ved, at i fans kommer til at nyde endnu mere succes i fremtiden. 

Annonce