Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Agger: Ville blive ked af det, hvis mit hus blev solgt

Af Redaktionen
17.07.2014 Kl. 11:11
Tidligere bragte vi på Plbold.dk, sammen med mange andre medier historien om, at Aggers hus og ene restaurant, var sat til salg i Liverpool

Det var på det tidspunkt Liverpool Echo-journalisten Jay Riley, der via. sin Twitter-profil breakede, at Agger havde stemplet ud af Liverpool og sat både hus og restaurant til salg. Derfor troede mange sideløbende med de mange transferrygter, at Daniel Agger med sikkerhed var fortid i Liverpool.

De rygter blev dog skudt en smule i sænk i går, da Agger fik ros og tillidserklæringer fra Liverpool-manager Brendan Rodgers – Læs Rodgers' udtalelser her!

Nu er Agger så også selv ude at afkræfte hus-rygterne, således tager den danske forsvarsspiller Rileys udtalelser i stiv arm og siger således til Liverpool Echo:

– Hvad angår rygterne, lad nu være med at tro alt hvad i hører. Mine restauranter blev solgt for fire år siden og jeg ville blive overrasket og meget ked af det, hvis nogen havde sat mit hus til salg, siger Agger til det lokale medie.

'Dagger' købte to restauranter, en mexicansk og en italiensk – begge i det populære Lark Lane-område, det var tilbage i 2007, begge blev de solgt godt to år senere.

FÅ DE SENESTE TRANSFERRYGTER HER MED TRANSFER LIVE

Annonce