Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stor rift om Tottenham-stopper

Af Daniel Nordentoft
24.04.2014 Kl. 12:05
Tottenham Hotspurs Jan Vertonghen er en særdeles eftertragtet herre i de store klubber, og nu har endnu en klub angiveligt meldt sig på banen i bestræbelserne på at få hans underskrift. 

Liverpool, Barcelona og Zenit Skt. Petersborg er nogle af de klubnavne, der hyppigst dukker op på rygtebørsen, når Jan Vertonghen bliver nævnt. Nu skulle Roma dog også have meldt sig i jagten på den 27-årige midtstopper, hvis fremtid i London tegner sig noget uvis. 

Tabloidavisen Daily Mirror har ladet sig fortælle, at den italienske hovedstadsklub allerede har henvendt sig til Tottenham for at forhøre sig om tilgængeligheden af Vertonghen.

Selvom AS Roma er i transferkrig med nogle store aktører i form af Liverpool og Barcelona, så forlyder det, at italienerne har en reel chance for at kapre den belgiske landsholdsspiller, idet de formodentlig kan lokke med en Champions League-billet, som Tottenham ikke er i besiddelse af. 

Det var i sommeren 2012, Jan Vertonghen rejste fra Amsterdam til London, efter den tidligere Ajax-kaptajn var vokset ud af den hollandske liga. 

Annonce