Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Zidane: Gerrard fortjener et mesterskab

Af Morten Bruun Jørgensen
17.04.2014 Kl. 08:07
Den tidligere Real Madrid-stjerne mener, Steven Gerrard fortjener en Premier League-titel på grund af sin enorme loyalitet overfor Merseyside-klubben.

Zidane erklærede, at Gerrards modvilje til at forlade Anfield, trods henvendelser fra mægtige Real Madrid og Chelsea, har været uvurderlig meget værd for klubben, og at midtbanespilleren derfor skal smage på et mesterskab.

Brendan Rodgers’ mandskab er to point foran Chelsea i toppen af Premier League med fire kampe tilbage af sæsonen, og dermed kan the Reds selv afgøre, om titlen skal havne på Anfield.

Zidane indrømmer, at det ville være ”en skam”, hvis Gerrard sluttede sin karriere uden en ligatitel.

– Han har haft en stor karriere, hvor han har vundet mange ting, men det ville være en skam for ham, hvis han aldrig vinder en ligatitel med Liverpool. For med alt det han har givet – fortjener han en ligatitel, siger den nuværende assistenttræner for Real Madrid.

– Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at Real Madrid og Chelsea viste stor interesse for ham, og det er kun de klubber, medierne kender til. Han kunne have spillet for ethvert hold i Europa, men han afviste dem. Den slags loyalitet skal belønnes med en titel.

Zidane fortsætter med at komme med rosende ord om Liverpool-kaptajnen:

– England har formentlig produceret de to bedste midtbanespillere i løbet af de seneste 20 år i form af Steven Gerrard og Poul Scholes.

– Der var et tidspunkt, hvor Gerrard var den bedste midtbanespiller i verden. Det er unormalt at få komplette midtbanespiller, der kan alt, men det var, hvad han var.

– Hans ben er ikke, hvad de var for fem eller seks år siden, men hans tilstedeværelse og lederskab er uvurderligt for Liverpool, slutter den franske legende. 

Annonce