Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Suarez til fans: Forbliv rolige

Af Mads Bye Marboe
17.04.2014 Kl. 11:14
Luis Suarez har fortalt Liverpool-fansene, at de skal forblive rolige, selvom klubben er tæt på det første mesterskab i 24 år.

The Reds topper i skrivende stund tabellen med to point ned til Chelsea med fire kampe tilbage af sæsonen, mens Manchester City, der har en kamp i hånden, er seks point efter Brendan Rodgers' mandskab. Derfor kan opgøret mellem Liverpool og Chelsea på næste søndag afgøre, hvem der tager den eftertragtede titel.

Og Luis Suarez, som har scoret 29 mål i denne sæson, opfordrer derfor klubbens fans til ikke at lade sig rive med af stemningen.

– Det er normalt, at fansene kommer op at køre og diskuterer vores chancer, udtaler han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

 – Når jeg køber ind eller er ude med min familie, støder jeg ind i folk, som nævner det over for mig. Jeg har sagt til dem, at de skal forblive rolige og ikke bekymre sig. Vi vil forsøge at gøre vores bedste. Det er nok bedst for spillerne, at vi ikke bliver involveret i den snak.

– Og jeg tror, at det er bedre, hvis jeg ikke ser TV, hører radio eller læser om os på internettet. Jeg ved, hvilken situation vi er i. At vinde titlen ville være meget specielt, men det kan vi ikke tænke på endnu.

Liverpools slutprogram lyder: Norwich ude, Chelsea hjemme, Crystal Palace ude, Newcastle hjemme.

Annonce